Vlees voor slagers, supermarkten & horecaleveranciers

Meat Service in Kruisem (Kruishoutem, Oost-Vlaanderen), de rundvleesspecialist voor slagers, supermarkten en horecaleveranciers.

Veeboeren met een hart voor dieren

Meat Service is uw groothandel voor hoogwaardig Wit-Blauw rundvlees en West-Vlaams rood (volgens levend aanbod). Daarnaast zijn wij leverancier van halalvlees. We selecteren zelf de juiste kwaliteitsdieren, afkomstig van veeboeren die de runderen eigenhandig kweken. Ze worden ter plaatse geboren en vetgemest. Onze boeren zorgen ervoor dat de dieren in de beste omstandigheden kunnen groeien.

Als vleesgroothandel bezorgen wij vlees aan slagers, supermarkten, horeca- en cateringleveranciers.
U kunt er 100% op vertrouwen dat wat u doorverkoopt aan uw klanten, van de allerbeste kwaliteit is.
Wij vragen een eerlijke prijs voor al onze producten.

Neem nu contact met ons op, ga een langetermijnsamenwerking met ons aan en geniet van een succesvol partnerschap.

Hygiëne en veiligheid op één!

Onze vakmannen beschikken over een grondige kennis van het versnijden van vlees. Ze weten perfect wat ze moeten doen om u topkwaliteit te kunnen leveren.

Hygiëne staat bij ons, samen met gezondheid en veiligheid, op de eerste plaats. Wij passen strikt de HACCP-richtlijnen toe en volgen het advies van onze externe controleur correct op. Het FAVV volgt ons bedrijf en onze werkomgeving op de voet, wat we alleen maar toejuichen.

Bent u als slager, supermarkt of horecaleverancier op zoek naar een groothandel voor wie kwaliteit aan een correcte prijs de norm is?

Contacteer ons

Neem dan meteen contact met ons op. Wij staan u met alle plezier te woord en stellen een prijsofferte voor u op.